A monkey needs to dance so do you

Godmorgon mina vänner!

Jag har precis avslutat min sista jobbnatt för den här veckan och ligger därför och njuter i soffan. Jag har tagit mig en lång varmdusch, målat tånaglarna, färgat ögonbrynen och lagt i hårinpackning, känner mig ju mer eller mindre som en tjej. Eftersom jag nästan aldrig ägnar mig åt sådana här aktiviteter, så njuter jag desto mer när jag väl gör det, så vad har killar att jämföra med det här? Nytt hårvax kanske? Jag är rätt nöjd med att vara tjej. Nu är vi sex personer i lägenheten bestående av den självklara trion Jag, Andrea, Elin inklusive nykomlingarna Sandra, Freddie och Krille, sex personer i en tvåa, allt går, billig hyra dessutom.

Ikväll ska jag köpa en chipspåse och godis, sätta på en bra film och bara slappa. Om allt går min väg vill säga, första nästa lediga dagen på 21 dagar, visserligen har jag jobbat fram till sex idag, så nästan som sagt. Nu ska jag avnjuta Big Brothers senaste avsnitt, det är ju bara för fantastiskt! ;) 


Skulle knäppa en god-morgon-bild förut, men insåg att den blev bäst såhär.

River en vacker dröm

Nu är det såhär att jag är på jakt efter en ny kamera. Jag har min systemkamera såklart men den känns lite väl klumpig och "för fin" för att hänga med i alla sammanhang. Jag vill ha en bra kamera där bilderna blir klara, ett minne så jag kan ta miljontalsbilder och jag överväger om jag ska satsa på en undervattenskamera som min syster försöker få mig till att införskaffa. Det vore ju lite häftigt. Problemet är att jag inte kan någonting om kameror över lag, megapixlar ska man tydligen inte gå på, som jag alltid har trott utan det finns så mycket runt omkring som spelar roll. Det får nog bli ett besök till Expert på fredag.


(Ännu en bild tagen av Sandra, den var döpt till Angelica. Jag blev varm i hjärtat.)

Om du älskar mig
Kommer jag lämna dig
Och om du lämnar mig
Kommer jag att älska dig

Jag kommer göra dig besviken
Jag kan inte stanna länge
Vill inte ha ett honky-tonk liv för alltid
Nej ingenting varar för evigt.

Oh, this is a start of something good, don't you agree?

Den 2 april är det dags att lämna Säffle och Jessheim bakom sig för att se vad som finns mer i världen än bara epatraktorer, fabrikslukt, 45:an, Mc donald's, Harrys och för att inte glömma de två rondellerna. Jag åker då tillsammans med min syster till Australien och ska spendera ett helt år där. Tiden och resandet är än så länge lite luddigt, jag har varken införskaffat mig en returbiljett eller en reseplan. Jag tänker helt enkelt vara så spontan som möjligt och gå ditt vinden för mig. Jag har i alla fall fantiserat ihop en lista av vad jag tänker göra, eller måste rättare sagt. Backpackväskan står hemma och väntar på mig och jag är fruktansvärt nervös. Det som jag mest oroar mig för är ensamheten men om man ska lyssna på vad erfarna personer sagt till mig så ska det vara det sista att oroa sig för. Människor i varmare länder ska tydligen vara mer öppna och spontana, så vi får väl hoppas att de här personerna har rätt, annars lär jag åka hem lika snabbt som jag åkte dit. Det känns så läskigt, under hela mina gymnasietid har jag gått och längtat tills jag kan göra vad jag vill och det är den tiden jag lever precis nu.

Bilderna i headern har för övrigt min syster tagit i Australien, ser det inte för härligt ut? :)

Have you heard the news today
I'm leaving town
I'm cashing out
This towns to small for me to stay
The time is now
I'm heading out.


RSS 2.0