I love my life.

Nu ar det inte langt kvar tills jag far se ett Saffleansikte, blir alldeles pirr i magen nar jag tanker pa det. Kommer kannas sa sjuuukt konstigt att traffa nagon hemmifran som vet vem man ar. Har kan man princip spela vem man vill. Igar flyttade jag till mitt nya place. Valdigt fint. Sa det jag ska gora nar jag slutat jobbet ar att trana, jag vet. Suupriiise! Har ju inte tranat pa ar och dar men nu nar jag har ett eget gym att ga till helt gratis sa har jag ju inga ursakter langre. Har ska brannas fett. Kommer komma hem som en typisk Surfers paradise tjej, halvt naken, silikontuttar, dretsmal och harforlagning. ;) Haha!

Pa lordag blir det midsommarfirande sa det star harliga till. Over 100 svenskar och norskar ska samlas i en park nagra kilometer ifran centrum och fira. Blir nog asbra. Jag sa till Emilia att vi maste packa en picknickkorg, hon kallade mig for bog. Men jag aaaalskar ju traditioner, kommer dock bli hart utan mammas goda jordgubbspaj detta aret.

2 manader och 16 dagar.

Nu har jag antligen flyttat bort fran min forra psykhyresvard. Har aldrig varit med om en sa stord person i hela mitt liv, och han andra som bodde i huset var ocksa helt stord. Sa som jag och Emilia brakade med dem har jag bara gjort med min familj. Men det kommer alltid nagot gott av det onda, nu har jag tuffat till  mig till nasta gang om man sager sa. Sa just nu bor jag med Pasha och Tom i varldens finaste byggnad. Utsikt over hela Surfers, pool, spa, gym, bastu och alldeles gratis. Fick aven ett eget sovrum med dubbelsang sa ja det ar synd att klaga. Nasta vecka flyttar jag in med 3 tjejer fran Brasilien och aven det i varldens finaste lagenhet. Dar finns det ocksa spa, bastu, bubbelpool, gym och jaa.. allt som jag behover for att vara tillfredstalld i livet ;)

Jag vet inte vad som sker ikvall men jag hoppas pa en rejal utgang. Jag kanner att oltarmen, rodtjutet OSV. som man brukar saga pa facebook skriker efter mig.

Utkast: Juni 14, 2011

Hallooo! Hur mar ni Sverige? Jag mar fint men har huvudvark, proppat i mig tabletter sa snart ar jag back on track for utgang igen! Jag gor ju uppenbarligen inget annat. Egentligen skulle Alex ha kommit imorgon men stackarn hamnade pa sjukhus, sa himla otur! Krya pa dig sa syns vi snart kvinna! :)

I sondags drog jag, Adam, Tom och hans kompisar ut efter jobbet. Har aldrig kannt mig sa ful nagon gang forut nar jag gatt ut men jaklar vad kul det var. De har killarna ar namligen valdigt bra pa att dansa och sant alskar ju jag. Sa stod och battlade pa dansgolvet hela kvallen. Det var aven en riktigt danstavling lite senare pa kvallen sa alla stod i en ring medan tva battlade mot varandra, hur grymt som helst! Efter det hande lite galna grejer som jag inte kan dela av mig av pa den har bloggen men kul var det i alla fall.

Nu ar jag aterigen pa fotter och vantar pa att Pasha ska sluta jobbet sa vi kan ta en ol. Livet ar harligt!


Sometimes it lasts in love but sometimes its hurts instead.

Alexandra tycker att jag ska uppdatera varenda dag men ibland har jag faktiskt inget intressant att skriva om. Eller helt enkelt ingen lust. Men nu sa.. Vad har hant sen vi pratade senast? Jag har varit pa Lines fodelsedagsfest. Cirka 25 svenskar och norskar var vi. Kandes helt sjukt, sa himla manga samtidigt och kanns konstigt att prata svenska. Kandes som att vara hemma ungefar.  Man kanner verkligen av kulturskillnaden valdigt starkt nar jag nastan bara umgatts med folk har ifran. Efter middagen drog vi till Waxys och lyssnade pa livemusik och drack ol. Valdigt trevlig kvall!

Line ar en sadan sot tjej! :)

Igar lyckades jag fa med mig Emilia ut igen, lika stolt varje gang. Det var ju trots allt Ladys night, vilket innebar fri drinkar, fri entre och snygga muskliga killar. (Nastan som Harrys med andra ord). Motte upp Wickedgrabbarna och hangde pa Melbas. Drack alldeles for mycket ol, corona kostade bara 2.5 ca 15 svenska kronor. Alltsa sjuukt billigt. Trevlig kvall!


Emilia ar ungefar en kopia av mig. Hon ar skon, glad, oserios, har humor, sager vad hon tycker och tanker och ar inte radd att saga ifran. Som idag nar jag inte stadat efter mig skallde hon ut mig som om hon var min mamma. Jag diggar i alla fall henne och ar himla glad att vi traffas. Enda skillnaden pa oss ar att jag ater choklad och hon gnager pa en morot ;)

Tvivel

For lite mer an tva manader sedan bestamde jag mig for att aka till Australien. Hade det inte varit for min syster hade jag nog inte kommit pa den ideen, resa visst, men inte sa lang borta kanske. Innan jag skulle aka hade jag rent ut sagt panik och jag forsokte hitta pa anledningar for att slippa aka. Typ bli dodssjuk. De forsta veckorna var jobbiga, det var mycket som snurrade runt i den dar lilla skallen och mycket saknad. Var verkligen detta nagot jag ville gora? Passar det mig att resa? Och nu efter tva manader kan jag saga att det ar det har jag vill gora i mitt liv. Jag angrar inte en sekund att jag akte. Sa manga rastlosa dagar jag haft hemma, sa manga ganger jag inte velat resa mig ur sangen for jag tycker att det ar trakigt nar det aldrig hander nagot nytt. Som sagt sa har det gatt tva manader och jag kan inte komma pa en enda dag jag varit rastlos pa. Det hander alltid nagot nytt, det ar alltid sa jakla spannande. Jag alskar det har livet. Men ja, sjalvklart saknar jag mina hjartan dar hemma. Men det har, ar fan att leva. Sa levande som jag kanner mig nu har jag aldrig gjort i hela mitt liv. Och for forsta gangen lever jag i nuet, jag tar en dag i taget och jag vet aldrig hur dagen ska sluta.

Sa ni som funderar pa att resa, GOR DET. Tank inte sa mycket. For ibland ar det bara en sjalv som star ivagen for sina drommar. Och allt behover faktiskt inte vara sa planerat hela tiden.


Love. /Angelica

En valdigt massa utekvallar

Har varit ute torsdag, fredag och lordag, jag trottnar aldrig. Alltid sa himla mycket folk och alltid varldens stamning i den har staden. I fredags var vi pa Emilias universitetsfest. Dresskoden var pimps and hoes, men eftersom jag inte ager nagra sadana klader korde jag pa vanlig klanning. Var i alla fall sjukt rolig kvall, de flesta killarna hakade liksom pa att vara utkladda till horor. Killarna har har dessutom assnygga kroppar, vet inte vad det ar men alla killar verkar trana ihjal sig. Jag kanske borde haka pa? I alla fall finns det ingenting att klaga pa!



Igar tvingade jag bokstavligt ut Emilia. Efter att ha statt och skrikit "NU FOLJEEER DU MED UT" i en timme gick hon antligen in i duschen. Motte upp tre norska killar som vi traffade sist vi var ute och drack champagne. Rika norskar vet ni!

Idag har jag inte gjort manga tag. Har verkligen kannt behov av att vara sjalv, lyssna pa musik och tanka. Men imorgon blir det andra bullar. Ska ivag pa middag med Line och hennes for hon fyller 21 och bjod mig pa hennes kalas. Jag kanner inte en kotte forutom henne men det blir bra anda tror jag. Nu ska jag och Emilia ta en kvallspromenad vid stranden, hur underbart? Sen ska jag unna mig en chipspase :D

You had my heart inside your hand

Jag och Emilia fick precis en fantastisk nyhet NAMLIGEN att vi blir utslangda fran lagenheten om tva veckor. Och nu ska jag beratta varfor. Jo det ar sa att herren i huset har bestamt att vi inte far anvanda torktumlaren under nagra omstandigheter. Det ar ju bara det att det gar mot vintern alltsa regnar det och ar kyligt = inga klader kommer bli torra. Sa igar anvande jag torktumlaren for att torka en troja innan jag skulle ga till jobbet. Ja, dar har vi anledningen. Jag brot mot lagen alltsa, for sjalvklart skulle ju han ha gatt i blota klader. Javla idiot javel.

Nu skiter vi det har, boende loser sig alltid. Igar hade jag varldens roligaste kvall med Wickedfolket. (De jag jobbar med) Sjukt roliga manniskor. Och idag ska jag och Emilia supa bort vara bekymmer pa hennes universitetfest.


RSS 2.0